Patrocinadors:
 Amb el suport de:

   INSCRIPCIONS

Un cop acceptada la inscripció, no es tornarà l'import d’aquesta. La inscripció a qualsevol de les curses és personal i intransferible. En cas de tenir qualsevol impediment per participar en la cursa, es guardarà la inscripció per l’edició de l’any següent. Per exercir aquest dret caldrà amb justificant comunicar-ho a l’organització per e-mail abans del 29 d’abril de 2021. Cap  inscripció serà vàlida sense sense el comprovant emès per l’organitzador.

El preu de la cursa de 5 km amb samarreta serà de 14€ (sense xip groc propi 16€).

Per a la resta de participants -sense samarreta- serà de 8€ (sense xip groc propi 10€).

Les   inscripcions   per   internet   es   tancaran   el   dimecres   5   de   maig   de   2021   o   quan   hi   hagin   800   corredors     inscrits. Després no es faran inscripcions per internet. En   cas   de   quedar   dorsals   disponibles   passada   la   data   anteriorment   esmentada,   l’organització   es reserva el dret d’acceptar inscripcions amb un cost únic de 25 €. En   el   moment   de   l’inscripció   cal   indicar   la   talla   de   la   samarreta:   es   el   mateix model   que   els   últims   anys i a mesura que s'esgotin talles quedaran excloses de la selecció.
CURSA  DELTA  PRAT
TALLA A B XS 48 67 S 50 68,5 M 52 70 L 54 71,5 XL 56 73 XXL 58 74,5
DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER ALS CORREDORS/ES DE FORA DE LA COMARCA: Certificat autoresponsable per desplaçament (FER CLICK AQUÍ per descarregar) Resguard de la inscripció.

INSCRIPCIONS WEB TANCADES

     5 km - 9:00 h.      
  21a Edició -  9 Maig 2021