Benvinguts! Participa en una gran festa de l’atletisme Us convidem a que participeu a la Mitja del Prat 2017. També tindrem una Cursa de 5 km (que es podrà fer corrent o en la modalitat de marxa atlètica. Som corredors com tu i el nostre focus d’atenció ets tu, de manera que tota l’organització de la prova estarà al teu servei per que visquis una experiència esportiva del més alt nivell.  

No hi faltis, t’esperem!

Obsequi: Samarreta tècnica

Els   participants   a   la   Mitja   Marató   i   la   cursa de    5    km    tindran,    com    a    obsequi,    una samarreta tècnica de màniga curta.

Fotos gratuïtes

Posarem   a   disposició   dels   corredors   la   seva foto entrant a meta.

   Diumenge 4 de Novembre 2018  *** 9:30 h Mitja Marató  ***  9:45 h Cursa de 5 km 

Organitza:
Amb el suport de:

Patrocinadors:
Puntua a la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona

Cursa per a empreses

Tant         a         la         Mitja   Marató      com      a      la      Cursa     de      5      km,      hi      haurà   una   categoria   especial     per   a   equips      de      3      membres   que   treballin a    la    mateixa    empresa    (sumant    els    temps dels tres). Es premiarà als millors: Equip masculí Equip femení Equip mixt I a més tindreu un preu d’inscripció especial

Participa   

en   

una   

gran   

festa

de l’atletisme

Dues curses: · Distància de 21.097 metres. · Distància de 5 km.

Llebres per a marcar ritmes

Disposaràs                de                corredors                de              referència        que    t’ajudaran    a    obtenir    la marca que vols.
Col·laboradors:
PROPERA  EDICIÓ        10 NOV 2019