Diumenge 5 de Novembre 2017  *** 9:30 h Mitja Marató  ***  9:45 h Cursa de 5 km i Marxa Atlètica 5 km

Tots els serveis es localitzen al Complex Esportiu Municipal Sagnier.  Veure mapa

Com arribar-hi:

Metro: Línia 9 Parada “Cèntric” (a 5 minuts a peu). TrenRenfe Parada “El Prat de Llobregat”, a 10 minuts a peu. Autobús: o L65 des de Plaça Espanya,  Barcelona. o L10 des de Sant Just Desvern / Cornella / Hospitalet de Llobregat. o L78 des de Sant Boi. Més informació de transport públic En cotxe. Hi ha nombroses places d’aparcament a la via pública al voltant del Complex Esportiu Municipal Sagnier.

Recollida de dorsals

La recollida del dorsal i de la bossa del corredor es realitzarà al pavelló annex al Poliesportiu Sagnier. Tots els dorsals demanats fins el dia 1 de novembre estarán personalitzats amb el nom del corredor. Horari: Dissabte, dia 4 de novembre, de 16 h a 20 h. El dia de la cursa a partir de les 07:30 h i fins a 30 minuts abans de la corresponent sortida.

Guarda-roba

El servei de guarda-roba s’obrirà el diumenge 5 de novembre a partir de les 7:30 h.

Dutxes i Vestidors

Els corredors disposaran de servei de dutxes i vestidors al pavelló annex al Poliesportiu Sagnier.

Llebres per a marcar ritmes

Hi   haurà   llebres   per   marcar   el   ritme   de   la   Mitja   Marató,   per   ajudar-te   a   assolir   la   teva   millor marca personal:  1h 20m, 1h 30m, 1h 40m, 1h 50m i 2 hores.

Obsequis i serveis dels nostres patrocinadors  i col·laboradors

Renfe:    viatge    gratuït    per    a    tots    els    participants    inscrits    a    La    Mitja    del    Prat,    en    tren    de Rodalies   des   de   cualsevol   estació   del   núcli   de   Rodalies   de   Barcelona   fins   l’estació   del   Prat   de Llobregat   i   tornada   a   l’estació   de   origen.   Per   obtenir   el   val   a   bescanviar   en   taquilles   cal   que un cop feta la inscripció ens ho sol·licitis per mail a: info@mitjaprat.org   El   restaurant   Cal   Ramon,   ubicat   al   carrer   de   Pablo   Neruda,   56,   del   Prat   de   Llobregat,      ofereix als   guanyadors   masculi   i   femení   de   cada   cursa   (mitja   marató,   5   km   cursa   i   5   km   marxa)   un val per un apat per a dues persones. Mail    Boxes    ETC    El    Prat    aposta    pel    patrocini    d’activitats    esportives    i    reforçant    el    seu compromís   amb   la   nostra   ciutat,   obsequia   als   primers   atletes   locals   mascuí   i   femení   de   la mitja   marató,   cursa   de   5   km   i   5   km   marxa,   un   val   per   un   llenç   de   30x40   personalitzat   amb   la foto    que    desitgin.    Mail    Boxes    ETC    El    Prat,    és    la    franquicia    líder    mundial    en    servei d’enviaments, comunicació gràfica i solucions a les empreses. El   centre      de   salut   Summum   d’El   Prat   de   LLobregat,   ofereix   al   finalitzar   la   cursa   servei   de massatge als participants de La Mitja del Prat.  Powerade,   beguda   per   esportistes   del   grup   Coca-Cola,      estarà   present   a   La   Mitja   del   Prat   a l’avituallament del km 15 i a l’arribada. Cultivar,   empresa   lider   en   la   importació   i   distribució   de   fruita   i   hortalissa   fresca,   ofereix   a tots els corredors avituallament de fruita a l’arribada. OXD,   productes   de   fisioterapia   ofereix   a   tots   els   corredors   una   mostra   de   les   seves      cremes   i olis per massoteràpia, olis essencials, productes per crioteràpia i termoteràpia.

Serveis al corredor

Patrocinadors:
Col·laboradors: