Diumenge 5 de Novembre 2017  *** 9:30 h Mitja Marató  ***  9:45 h Cursa de 5 km i Marxa Atlètica 5 km

Tots els serveis es localitzen al Complex Esportiu Municipal Sagnier.  Veure mapa

Com arribar-hi:

Metro: Línia 9 Parada “Cèntric” (a 5 minuts a peu). TrenRenfe Parada “El Prat de Llobregat”, a 10 minuts a peu. Autobús: o L65 des de Plaça Espanya,  Barcelona. o L10 des de Sant Just Desvern / Cornella / Hospitalet de Llobregat. o L78 des de Sant Boi. Més informació de transport públic En cotxe. Hi ha nombroses places d’aparcament a la via pública al voltant del Complex Esportiu Municipal Sagnier.

Recollida de dorsals

La recollida del dorsal i de la bossa del corredor es realitzarà al pavelló annex al Poliesportiu Sagnier. Horari: Dissabte, dia 4 de novembre, de 16 h a 20 h. El dia de la cursa a partir de les 07:30 h i fins a 30 minuts abans de la corresponent sortida.

Guarda-roba

El servei de guarda-roba s’obrirà el diumenge 5 de novembre a partir de les 7:30 h.

Dutxes i Vestidors

Els corredors disposaran de servei de dutxes i vestidors al pavelló annex al Poliesportiu Sagnier.

Llebres per a marcar ritmes

Hi   haurà   llebres   per   marcar   el   ritme   de   la   Mitja   Marató,   per   ajudar-te   a   assolir   la   teva   millor marca personal:  1h 20m, 1h 30m, 1h 40m, 1h 50m i 2 hores.

Obsequis i serveis dels nostres patrocinadors  i col·laboradors

Renfe:    viatge    gratuït    per    a    tots    els    participants    inscrits    a    La    Mitja    del    Prat,    en    tren    de Rodalies   des   de   cualsevol   estació   del   núcli   de   Rodalies   de   Barcelona   fins   l’estació   del   Prat   de Llobregat   i   tornada   a   l’estació   de   origen.   Per   obtenir   el   val   a   bescanviar   en   taquilles   cal   que un cop feta la inscripció ens ho sol·licitis per mail a: info@mitjaprat.org   El   restaurant   Cal   Ramon,   ubicat   al   carrer   de   Pablo   Neruda,   56,   del   Prat   de   Llobregat,      ofereix als   guanyadors   masculi   i   femení   de   cada   cursa   (mitja   marató,   5   km   cursa   i   5   km   marxa)   un val per un apat per a dues persones. Mail   Boxes   Etc,   la   franquícia   líder   mundial   en   servei   d’enviaments,   comunicació   i   ajuda   a   les activitats   empresarial,   obsèquia   als   primers   corredors   locals   de   cada   cursa   (mitja   marató,   5 km cursa i 5 km marxa). El   centre      de   salut   Summum   d’El   Prat   de   LLobregat,   ofereix   al   finalitzar   la   cursa   servei   de massatge als participants de La Mitja del Prat.  Powerade,   beguda   per   esportistes   del   grup   Coca-Cola,      estarà   present   a   La   Mitja   del   Prat   a l’avituallament del km 15 i a l’arribada. Cultivar,   empresa   lider   en   la   importació   i   distribució   de   fruita   i   hortalissa   fresca,   ofereix   a tots els corredors avituallament de fruita a l’arribada. OXD,   productes   de   fisioterapia   ofereix   a   tots   els   corredors   una   mostra   de   les   seves      cremes   i olis per massoteràpia, olis essencials, productes per crioteràpia i termoteràpia.

Serveis al corredor

Patrocinadors:
Col·laboradors: