Diumenge 1 de Desembre 2019  *** 9:30 h Mitja Marató  ***  9:45 h Cursa de 5 km 

Tots els serveis es localitzen al Complex Esportiu Municipal Sagnier.  Veure mapa

Com arribar-hi:

Metro: Línia 9 Parada “Cèntric” (a 5 minuts a peu). TrenRenfe Parada “El Prat de Llobregat”, a 10 minuts a peu. Renfe, Transport Oficial de la cursa, ofereix bitllet gratuït d’ana i tornada el dia de la cursa. Descarrega aquí el val a bescanviar en taquilles. Vàlid a tota la xarxa de Rodalies de Barcelona. Autobús: o L65 des de Plaça Espanya,  Barcelona. o L10 des de Sant Just Desvern / Cornella / Hospitalet de Llobregat. o L78 des de Sant Boi. Més informació de transport públic En cotxe. Hi ha nombroses places d’aparcament a la via pública al voltant del Complex Esportiu Municipal Sagnier.

Recollida de dorsals

La recollida del dorsal i de la bossa del corredor es realitzarà al pavelló annex al Poliesportiu Sagnier. Tots els dorsals demanats fins el dimecres 27 de novembre estarán personalitzats amb el nom del corredor. Horari: Dissabte anterior a la cursa, de 10:30 h a 13:30 h  a la zona de pícnic al costat del pavelló i de 16:30 h a 20:00 h al pavelló. El dia de la cursa, al pavelló,  a partir de les 07:30 h i fins a 30 minuts abans de la corresponent sortida.

Guarda-roba

El servei de guarda-roba s’obrirà el diumenge a partir de les 7:30 h. al pavelló annex al Poliesportiu Sagnier.

Dutxes i Vestidors

Els corredors disposaran de servei de dutxes i vestidors al pavelló annex al Poliesportiu Sagnier.

Llebres per a marcar ritmes

Hi   haurà   llebres   per   marcar   el   ritme   de   la   Mitja   Marató,   per   ajudar-te   a   assolir   la   teva   millor marca personal:  1h 20m, 1h 30m, 1h 40m, 1h 50m i 2 hores.

Obsequis i serveis dels nostres patrocinadors  i col·laboradors

E l   restaurant   Cal   Ramon,   ubicat   al   carrer   de   Pablo   Neruda,   56,   del   Prat   de   Llobregat,      ofereix als   guanyadors   masculi   i   femení   de   cada   cursa   (mitja   marató,   5   km   cursa   i   5   km   marxa)   un val per un apat per a dues persones. Ma il    Boxes    ETC    El    Prat    aposta    pel    patrocini    d’activitats    esportives    i    reforçant    el    seu compromís   amb   la   nostra   ciutat,   obsequia   als   primers   atletes   locals   mascuí   i   femení   de   la mitja   marató,   cursa   de   5   km   i   5   km   marxa,   un   val   per   un   llenç   de   30x40   personalitzat   amb   la foto    que    desitgin.    Mail    Boxes    ETC    El    Prat,    és    la    franquicia    líder    mundial    en    servei d’enviaments, comunicació gràfica i solucions a les empreses. El   centre      de   salut   Summum   d’El   Prat   de   LLobregat,   ofereix   al   finalitzar   la   cursa   servei   de massatge als participants de La Mitja del Prat.  Powerade,   beguda   per   esportistes   del   grup   Coca-Cola,      estarà   present   a   La   Mitja   del   Prat   a l ’avituallament del km 15 i a l’arribada. Cu ltivar,   empresa   lider   en   la   importació   i   distribució   de   fruita   i   hortalissa   fresca,   ofereix   a tots els corredors avituallament de fruita a l’arribada. KH 7,   empresa   lider   en   productes   de   neteja,   obsequia   amb   lots   dels   seus   productes   als guanyadors  masculí i femení de la mitja marató, dels 5 km,  i de la curses d’empreses. OXD  ha desenvolupat una àmplia gamma de productes per la cura dels músculs i la pell de l’esportista abans, durant i després de l’exercici físic, obsequia a tots els corredors amb una mostra del seu producte te a la bossa del corredor. Quely, galetes i snacks, dolços i salats, amb les millors i més naturals receptes. Ofereix a tots els corredors una degustació del seu productes a la bossa del corredor. El    objetivo   del   proyecto   es   que,   a   través   del   deporte,   consigamos   recaudar   fondos   y   así poder ayudar a quien sufre esta terrible enfermedad, tanto directa como indirectamente. La   base   para   avanzar   en   la   lucha   contra   el   cáncer   es   la   financiación   y   la   investigación   de métodos   y   tratamientos   que   poco   a   poco,   paso   a   paso,   mejoren   la   vida   de   los   pacientes   y sus   familias   para   que   finalmente   algún   día   recordemos   el   cáncer   como   una   enfermedad   del pasado. Por eso os animamos a que, TODOS JUNTOS, #DemosUnPasoAdelante. Renfe, Transport Oficial de la cursa, ofereix bitllet gratuït d’ana i tornada el dia de la cursa. Descarrega aquí el val a bescanviar en taquilles. Vàlid a la xarxa de Rodalies de Barcelona. Nestea Origins. Podreu trobar a la bossa del corredor una degustació del seu productes.

Serveis al corredor

Patrocinadors:
Col·laboradors:
Transport Oficial de la cursa: