Benvinguts! Participa en una gran festa de l’atletisme Us convidem a que participeu a la Mitja del Prat 2017. També tindrem una Cursa de 5 km (que es podrà fer corrent o en la modalitat de marxa atlètica. Som corredors com tu i el nostre focus d’atenció ets tu, de manera que tota l’organització de la prova estarà al teu servei per que visquis una experiència esportiva del més alt nivell.  

No hi faltis, t’esperem!

Obsequi:   

Samarreta   

tècnica,

gorra i gymsack

Els   participants   a   la   Mitja   Marató   tindran, com   a   obsequi,   una   samarreta   tècnica   de màniga llarga, gorra i gymsack. Els    corredors    de    la    cursa    de    5km    rebran una samarreta tècnica de màniga curta.

Fotos gratuïtes

Posarem   a   disposició   dels   corredors   la   seva foto entrant a meta.

   Diumenge 5 de Novembre 2017  *** 9:30 h Mitja Marató  ***  9:45 h Cursa de 5 km i Marxa Atlètica 5 km

Organitza:
Amb el suport de:

Patrocinadors:
Puntua a la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona

Cursa per a empreses

Aquest         any,         com      a   novetat,         tant         a         la        Mitja   Marató      com      a      la      Cursa      de      5      km,     hi        haurà    una    categoria    especial        per    a equips      de      3      membres   que   treballin   a   la mateixa    empresa    (sumant    els    temps    dels tres). Es premiarà als millors: Equip masculí Equip femení Equip mixt I a més tindreu un preu d’inscripció especial

Participa   

en   

una   

gran   

festa

de l’atletisme

Dues curses: · Distància de 21.097 metres. · Distància de 5 km (cursa i marxa atlètica).

Llebres per a marcar ritmes

Disposaràs                de                corredors                de              referència        que    t’ajudaran    a    obtenir    la marca que vols.
Col·laboradors:
Ja tenim data confirmada per la propera edició!  4 - Nov - 2018  No hi faltis!